ENG | УКР |

Богатко Н.М. До виконання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

 

НПП ФВМ та екологічного факультету відвідали відкриту лекцію кандидата ветеринарних наук, доцента, завідувача кафедри ветеринарно-санітарної експертизи ІПНКСВМ Богатко Надії Михайлівни на тему «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на м‘ясопереробних підприємствах України».

Слухачі ІПНКСВМ на науково-педагогічні працівники з цікавістю прослухали лекцію на надзвичайно актуальну на сьогодні тему щодо поетапного впровадження на підприємствах м’ясопереробної промисловості системи управління безпечністю харчових продуктів  (системи НАССР) на прикладі заводу з виробництва напівфабрикатів з яловичини для виготовлення гамбургерів «ЕСКА Фуд Солюшнс», м. Козятин Вінницької області.

Це була лекція професіонала, надзвичайно ерудованого викладача з досконалим володінням як матеріалу щодо гармонізації національного законодавства на потужностях харчової промисловості згідно з європейськими та міжнародними вимогами,  так і технічними засобами з представленою цікавою і доступною для розуміння мультимедійною презентацією.

Особливу цікавість до лекції виявили слухачі ІПНКСВМ,  які отримали вичерпну, відповідь на досить хвилюючі їх запитання щодо теми лекційного матеріалу.