Дослідження наукового гуртка «Харчовик»

 

Робота наукового гуртка «Харчовик» направлена на вивчення існуючих та пізнання нових досягнень у галузі харчової промисловості.

На засіданні гуртка, що відбулося 28 лютого, студенти біолого-технологічного факультету опанували особливості виробництва популярного нині продукту – грецького йогурту. Було досліджено якість вітчизняних продуктів цієї категорії: визначено їх органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості.

Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників здіснили студенти 1 групи 4 курсу Череднікова А.Ю., Щурова І.С., Потапов Ю.С., Базалій Я.Ю.

Результати роботи буде висвітлено на державній студентській науково-практичній конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті».

 

Гребельник О.П., керівник наукового гуртка, канд. тех. наук