ENG | УКР |

Дисципліни | Кафедри технології виробництва молока і м’яса

 
Кафедра технології виробництва молока і м’яса є багатовекторною, виключно технологічною як у навчально-методичній, так і в науково-дослідній роботі. Кафедра має достатній навчально-методичний і науково-виробничий потенціал для висококваліфікованої підготовки фахівців зі спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» на засадах кредитно-трансферної системи організації навчального процесу з таких дисципліни:
 
ОР «магістр» – «Інноваційні технології виробництва молока і яловичини»
«Етологія сільськогосподарських тварин»
«Моделювання технологічних процесів у тваринництві»
«Організація і управління виробництвом яловичини на сучасних фермах»
«Організація та управління технологічними процесами на сучасних тваринницьких фермах»
 
ОР «бакалавр» – «Технологія виробництва молока і яловичини»
«Технологія виробництва продукції дрібної рогатої худоби»
«Технологія виробництва продукції бджільництва»
«Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва»
«Конярство»
«М’ясне скотарство»
«Технологічний контроль виробництва продукції»
«Аграрні технології»
 
ОНР «доктор філософії» – «Сучасні методи розроблення і використання ефективних технологій виробництва і переробки продукції  тваринництва»
«Сучасні тенденції розвитку технологій у тваринництві»
«Управління технологічними процесами на сучасних тваринницьких фермах»