Дисципліни | Кафедри технології виробництва продукції птахівництва та свинарства

Дисципліни:

  1. Технологія виробництва продукції птахівництва.
  2. Інкубація яєць с.-г. птиці з основами ембріології.
  3. Основи наукових досліджень та патентування.
  4. Біологія с.-г. птиці.
  5. Сучасні методи дослідження в птахівництві.
  6. Технологія виробництва продукції свинарства
  7. Енергозберігаючі та екобезпечні технології виробництва і переробки свинини
  8. Виробництво м’яса с.-г. птиці
  9. Виробництво яєць с.-г. птиці
  10. Біобезпека в галузі птахівництва
  11. Сучасне технологічне обладнання для яєчного та м’ясного птахівництва
  12. Генетичні ресурси с.-г. птиці
  13. Селекційно-племінна робота в птахівництві
  14. Технологія переробки і стандартизації продукції птахівництва
  15. Інформаційні технології у птахівництві
  16. Інноваційні технології у птахівництві
  17. Тваринництво (для студентів агрономічного факультету).
  18. Технологія виробництва продукції аквакультури