ENG | УКР |

Дисципліни | Кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського

 

Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва;

Гігієна молока і молочних продуктів;

Гігієна рослинних харчових продуктів і кормів;

Гігієна продуктів тваринного походження;

Система забезпечення безпечності харчових продуктів і кормів;

Стандартизація та офіційний контроль за виробництва харчових продуктів;

Іхтіопатологія;

Контроль якості та безпечності харчових продуктів;

Технологія переробки риби;

Стандартизація продуктів аквакультури;

Ветеринарний карантин;

Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней;

Патанатомія, розтин та судова ветеринарія;

Порівняльна морфологія,

Спеціальна патоморфологія та судова ветеринарія;

Патоморфологічна діагностика хвороб собак і котів;

Патологічна анатомія свиней; патологічна анатомія жуйних тварин;

Патологічна діагностика хвороб птиці.