Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва;
Гігієна молока і молочних продуктів;
Гігієна рослинних харчових продуктів і кормів;
Гігієна продуктів тваринного походження;
Система забезпечення безпечності харчових продуктів і кормів;
Стандартизація та офіційний контроль за виробництва харчових продуктів;
Іхтіопатологія;
Контроль якості та безпечності харчових продуктів;
Технологія переробки риби;
Стандартизація продуктів аквакультури;
Ветеринарний карантин;
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою свиней;
Патанатомія, розтин та судова ветеринарія;
Порівняльна морфологія,
Спеціальна патоморфологія та судова ветеринарія;
Патоморфологічна діагностика хвороб собак і котів;
Патологічна анатомія свиней; патологічна анатомія жуйних тварин;
Патологічна діагностика хвороб птиці.