ENG | УКР |

Конкурс “Смак козацької страви” на факультеті права та лінгвістики

 

На факультеті права та лінгвістики нове свято!

У середу, 24 квітня, був проведений новий захід під назвою “Смак козацької страви”. 4 команди мали нагоду позмагатися за звання переможців. У конкурсі взяли участь чотири команди – дві від лінгвістів та дві від юристів. Командним рішенням було прийнято розподілити між командами кухні різних сторін України.

Кухню Півночі та півдню готували команди третього та другого курсу напряму «Філологія», а кухню Заходу і Сходу готувала команди першого та другого курсу напряму «Право». Кожна команда мала представити свою кухню, розказати певні факти і гарно подати страви.

Оцінювати подачу та смак страв – декан Валентина Дмитрівна, її замісники – Наталія Іванівна та Анна Миколаївна, а також студентський декан Паєвський Олександр.

Були оголошено 4 номінації, тож кожна команда не залишилася із програшем: найоригінальніша, найколоритніша, найсмачніша страви. 

Звання переможця отримала команда другого курсу напряму «Філологія», яка змогла перемогти у всіх критеріях.

Під час конкурсу тривала гарна та приємна атмосфера, то ж сподіваємося, що цей захід ще раз підтвердив гарну співпрацю та дружбу усього факультету.

 

Ткаченко Вікторія, студентка 1 курсу факультету права та лінгвістики