Креативні лабораторні роботи на кафедрі харчових технологій та технологій переробки продукції тваринництва

 

На кафедрі харчових технологій та технологій переробки продукції тваринництва здавна існує традиція – проводити смачні лабораторні роботи. Ось і цього разу від традиції вирішили не відступати.

Студенти не люблять нудних лекцій і рукописних «лаб», тому викладачами кафедри під час викладання своїх дисциплін передбачені всілякі експерименти! І студенти в цьому найперші помічники і видумщики!

Я, як викладач, щаслива, бо маю справу з найкращими креативщиками! Не вистачає слів, щоб передати вам ту ауру, що панує в лабораторії, коли Магістри чаклують! Вони  горять і світяться від того, що виробляють, на час, при цьому, не звертають уваги зовсім.

Фото тому доказ – нинішня тема заняття «Технологія молочних продуктів на основі сиру кисломолочного» і завдання є із не простих – потрібно удосконалити існуючу технологію або розробити нову, виготовити продукт, зробити відповідну презентацію і провести дегустацію. Запевняємо, що весь 9 корпус слинки ковтав під час «лабораторки».

На наступному занятті  вивчатимемо технології м’ясних виробів. Буде смачно і креативно, а головне результативно!

 

Калініна Г.П., доцент кафедри харчових технологій та технологій переробки продукції тваринництва