ENG | УКР |

Міжнародна науково-практична конференція «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання»

 

19-20 квітня співробітники кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва та кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів взяли участь у Міжнародній конференції "Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання" в рамках проекту Жана Моне, яка відбулася у НУБіП.

На пленарному засіданні розглядалися питання про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров‘я та благополуччя тварин. Також експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Барова Міна розглянула та систематизувала принципи національної системи контролю безпечності харчових продуктів.

Даний захід сприяє кращому розумінню системи європейської безпечності продуктів харчування та успішному впровадженню її на теренах нашої країни.

 

Гребельник О.П., доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

Надточій В.М., доцент кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів