ENG | УКР |

Ми в локдауні, але продовжуємо навчатися дистанційно!

 
5 травня у нас, студентів 3-ї групи та 6 травня – 2-ї групи 2СПб курсу ФВМ, дистанційно відбулося практичне заняття з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів і кормів», яке провела доцент кафедри ветсанекспертизи, гігієни продуктів тваринництва та патанатомії імені Й.С. Загаєвського ФВМ БНАУ Букалова Наталія Володимирівна.
Цього разу ми вивчали дуже цікаву і повчальну для нас, як майбутніх фахівців, так і як споживачів, тему «Відбір проб та ветсанекспертиза м’ясних консервів. Їх дефекти».
Матеріали до практичного заняття (презентацію, нормативні документи) були представлені на електронній платформі Moodle, ми мали можливість з ними ознайомитися.
Під час спілкування за допомогою Facebook та Viber ми були активними, отримали консультацію від викладача та подискутували з питань оцінювання якості та безпечності м’ясних консервних виробів.
 
Катерина Шевченко, староста 3 групи
Владислав Бугайчук, староста 2 групи