ENG | УКР |

Наукове видання «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» включено до Directory of Open Access Journals (DOAJ)

 

Збірник наукових праць Білоцерківського НАУ "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" включено в одну з найбільш престижних міжнародних баз наукових журналів Directory of Open Access Journals (DOAJ).

База журналів відкритого доступу DOAJ має на меті охопити наукові журнали, що дотримуються загальних принципів якості наукових видань, і тим самим сприяти глобальному обміну науковою інформацією.

Включення "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" в базу DOAJ свідчить про те, що журнал відповідає сучасним міжнародним вимогам, що визначають високу якість наукового видання та позитивно характеризують всі сторони видавничого процесу (редакційна політику, якість редколлегій, прозорість процесів прийому, рецензування та опублікування статей, доступність повних текстів статей, захист авторських прав, політика у сфері наукової етики, прозорість веб-сторінки журналу).

Щиро вітаємо головного редактора збірника наукових праць «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» професора Т.М. Димань і редакційну колегію з таким важливим досягненням! 

Продовжуємо й надалі наполегливо працювати задля досягнення поставлених цілей!

Веб-сайт журналу: http://tvppt.btsau.edu.ua/