ENG | УКР |

Нині наша активна комунікація з викладачами – запорука освоєння дисципліни

 
У цьому семестрі ми, магістри (на базі ОР «Бакалавр») зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», на кафедрі ветсанекспертизи, гігієни продуктів тваринництва та патанатомії імені Й.С. Загаєвського ФВМ БНАУ освоюємо дисципліну «Гігієна молока та молочних продуктів», поглиблено вивчаючи питання національного та міжнародного харчового законодавства, процедур державного контролю, гігієни молока та молочних продуктів. Навіть в умовах карантину освітній процес, використовуючи електронну платформу Moodle, продовжується, а викладачі застосовують різні варіанти комунікацій з нами, студентами.
Упродовж тижня доцент Букалова Наталія Володимирівна провела нам практичне онлайн-заняття на тему «Гігієнічне забезпечення молочних продуктів дитячого харчування. Гігієна вершків стерилізованих для дітей. Гігієна концентратів молочних» (05.05.2020 р.) та лекцію «Гігієнічне забезпечення кисломолочних продуктів. Біологічні основи бродіння у технології виробництва кисломолочних продуктів» (08.05.2020 р.).
Ми жваво та змістовно обговорювали матеріал, а одержана інформація була цікавою для нас не лише як майбутніх фахівців, а й як споживачів молочних продуктів.
 
Атанова Наталія, староста групи магістрів-ветсанекспертів