ENG | УКР |

Отримуємо знання, незважаючи на виклики сьогодення

 
8 травня у студентів 2СПБ курсу ФВМ за розкладом відбулася лекція з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів і кормів» на тему «Зміни м’яса у разі порушення умов зберігання. Небажані післязабійні зміни м’яса та м’ясопродуктів за неправильного зберігання, причини та умови їх виникнення», яку провела доцент кафедри ветсанекспертизи, гігієни продуктів тваринництва та патанатомії імені Й.С. Загаєвського ФВМ БНАУ Букалова Наталія Володимирівна.
Матеріали до заняття (презентації, нормативні документи) були представлені на електронній платформі Moodle. Ми з ними попередньо ознайомилися, а потім поспілкуватися з викладачем через електронну пошту, Facebook та Viber. Тепер про псування м’яса, його ознаки та санітарне оцінювання ми знаємо майже все!
 
Олещенко Оксана, староста курсу