ENG | УКР |

Пошуки міжнародної співпраці – шлях до успіху

 

Доцент кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів біолого-технологічного факультету Надточій В.М. зустрілася з професором факультету харчових продуктів та харчування Департаменту технології м’яса Едвардом Поспєхом та доктором наук Боженою Данилюк Природничого університету в м. Познані (Польща). Метою зустрічі було обговорення основних положень міжнародної угоди про співпрацю між нашим університетом та Природничим університетом у м. Познані у рамках освітньої програми ЄС «Erasмus+» та з наукових досліджень «Горизонт 2020». В ході обговорення піднімалися питання участі у міжнародних конференціях, семінарах, симпозіумах, наукових зустрічах. Наукова складова умови про співпрацю направлена на проведення спільних досліджень, створенні спільних ініціатив у підготовці заявок на міжнародні проекти та гранти та спільних дослідницьких груп для написання наукових статей. Навчальний компонент цього договору призначений для обміну досвідченими викладачами і студентами, що можуть брати участь у практичних тренінгах та проведенні спільних досліджень у лабораторіях університетів. Укладення угоди про співробітництво між університетами буде сприяти плідній реалізації проектів програм Європейського Союзу.

Мерзлов С.В., професор, в.о. декана біолого-технологічного факультету
Вовкогон А.Г., доцент, завідувач кафедри безпечності та якості харчових продуктів,
сировини і технологічних процесів
Димань Т.М., професор, завідувач кафедри харчових технологій
і технологій переробки продукції тваринництва
Надточій В.М., доцент кафедри безпечності та якості харчових продуктів,
сировини і технологічних процесів