Участь науково-педагогічних працівників у семінарах НАССР

 

Науково-педагогічні працівники напряму харчові технології взяли участь у семінарах: «Впровадження системи безпеки продуктів харчування на основі принципів НАССР», Мерзлова Г.В., Федорук Н.М. (м. Київ, організатор – компанія «Фуд Пак Сервіс»), «Всі зміни та новини у харчовому законодавстві України. Якість та безпечність харчових продуктів. Маркування. Технічні умови. Робота Держпродспоживслужби України, структура вимоги, права та обовязки» Гребельник О.П. (м. Біла Црква, організатор – ДП «Київоблстандартметрологія»).

Семінари проведені у зв’язку зі змінами у вітчизняному харчовому законодавстві з метою співвідношення його з Європейськими, з прийняттям нових Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про стандартизацію», «Про технічні регламенти  та оцінку відповідності» та нових Технічних Регламентів, з початком діяльності Держпродспоживслужби України з метою підвищення конкурентоспроможності вітчизняної продукції, роз’яснення останніх змін та вимог у сфері харчової промисловості та підвищення кваліфікації фахівців.