Завершені наукові розробки | Кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

Вовкогон А.Г. "Біотехнологія одержання біомаси вермикультури, збагаченої Йодом, та її застосування за вирощування курчат-бройлерів"

Надточій В.М. "Порівняльна оцінка бугаїв-пліднаків різних порід за селекційно-генетичними ознаками відтворювальної здатності"

Качан А.Д. "Розробка біотехнологічних параметрів застосування імуномодулятора Кафі для підвищення продуктивності індиків"

Хоменко А.Д. Біотехнологія культивування Spirulina platensis за використання сироватки молока та застосування біомаси водорості у перепелівництві

Мерзлова Г.В. "Біотехнологія виробництва біомаси спіруліни, збагаченої Цинком і Кобальтом, та її використання за вирощування поросят"

Слюсаренко А.О. "Мікроструктура поперечно-посмугованих м'язів тіла кісткових риб"