ENG | УКР |

Завершені наукові розробки | Кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

 

1. Недашківська Н.В. "Продуктивність, обмін речовин та м'ясні якості каченят-бройлерів за згодовування поліфункціонального сорбенту"

2. Недашківський В.М. "Теоретичне і практичне обгрунтування у годівлі бджіл часткових замінників вуглеводного і білкового корму"

3. Слюсаренко С.В. "Функціональний стан печінки і нирок у клінічно здорових кіз за гепато- і нефропатії"

4. Надточій В.М. "Порівняльна оцінка бугаїв-пліднаків різних порід за селекційно-генетичними ознаками відтворювальної здатності"

5. Качан А.Д. "Розробка біотехнологічних параметрів застосування імуномодулятора Кафі для підвищення продуктивності індиків"

6. Хоменко А.Д. Біотехнологія культивування Spirulina platensis за використання сироватки молока та застосування біомаси водорості у перепелівництві

7. Мерзлова Г.В. "Біотехнологія виробництва біомаси спіруліни, збагаченої Цинком і Кобальтом, та її використання за вирощування поросят"

8. Роль Н.В. "Пероксидаційні процеси в організмі тварин та птиці при дії різних фізико-хімічних чинників"