ENG | УКР |

Державна студентська науково-практична конференція на секції «Технологія переробки продукції тваринництва»

 

15 березня 2017 року відбулась студентська науково-практична конференція «Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва», під час якої працювала секція «Технологія переробки продукції тваринництва».

У роботі секції брали участь студенти біолого-технологічного факультету та Технолого-економічного коледжу Білоцерківського НАУ. Було підготовлено та представлено до виступів 26 доповідей.

У доповідях були розкриті актуальні питання удосконалення технології м’ясних та молочних продуктів; впровадження ресурсоощадних технологій; застосування нових біологічно активних добавок.

Журі секції, до складу якого входили викладачі та студенти, відзначило, що найбільш науково-практичними та цікавими були доповіді студентів Кузьменчук К.А., Кухар А.С. (ТЕК БНАУ) та Шумник О.М. (студентка 3 курсу напрямку «Харчові технології»).

За опитуванням студентів робота секції була плідною, слухачі отримали корисну та практичну інформацію з питань технології харчових виробництв.

Обревко Д.О., магістрантка 1-року навчання біолого-технологічного факультету.

 

Надточій В.М., Гребельник О.П., доценти кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва