Екскурсія на Білоцерківський хлібокомбінат
27/10/2016
26 жовтня доцент кафедри екотрофології Мазур Т.Г. зі студентами-магістрантами та студентами 2 курсу екологічного факультету відвідали ТОВ «Білоцерківський хлібокомбінат» – одне з найстаріших підприємств Київщини. Сьогодні на цьому підприємстві працює 13 технологічних ліній, на яких щодоби виробляється 45 т продукції, асортимент якої нараховує понад 150 найменувань. Продукція виробляється за класичними та традиційними технологіями майстрами та спеціалістами високої кваліфікації з найкращого борошна та натуральної сировини.
Студентам було цікаво ознайомитись з сучасними еколого-технологічними аспектами виробництва різних видів хліба та хлібобулочних виробів, а також продегустувати цю смачну продукцію.