Конкурс “Смак козацької страви” на факультеті права та лінгвістики
На факультеті права та лінгвістики нове свято!
У середу, 24 квітня, був проведений новий захід під назвою “Смак козацької страви”. 4 команди мали нагоду позмагатися за звання переможців. У конкурсі взяли участь чотири команди – дві від лінгвістів та дві від юристів. Командним рішенням було прийнято розподілити між командами кухні різних сторін України.
Кухню Півночі та півдню готували команди третього та другого курсу напряму «Філологія», а кухню Заходу і Сходу готувала команди першого та другого курсу напряму «Право». Кожна команда мала представити свою кухню, розказати певні факти і гарно подати страви.
Оцінювати подачу та смак страв – декан Валентина Дмитрівна, її замісники – Наталія Іванівна та Анна Миколаївна, а також студентський декан Паєвський Олександр.
Були оголошено 4 номінації, тож кожна команда не залишилася із програшем: найоригінальніша, найколоритніша, найсмачніша страви.
Звання переможця отримала команда другого курсу напряму «Філологія», яка змогла перемогти у всіх критеріях.
Під час конкурсу тривала гарна та приємна атмосфера, то ж сподіваємося, що цей захід ще раз підтвердив гарну співпрацю та дружбу усього факультету.
Ткаченко Вікторія, студентка 1 курсу факультету права та лінгвістики