ENG | УКР |

Перший випуск студентів напряму «Харчові технології та інженерія»

 

30 червня 2016 року у Білоцерківському національному аграрному університеті сталася знамення подія – відбувся перший випуск бакалаврів напряму «Харчові технологія та інженерія»

Ще зовсім недавно юні вступили на поріг університету, а нині альма-матер випускає країні сформованих фахівців харчової промисловості.

Протягом навчання студенти показали високі теоретичні та практичні знання. За складання державного теоретичного іспиту середній бал становив 4,5; державного практичного іспиту – 4,6.

Диплом з відзнакою отримав Дудка Микола Олегович.

 

Доценти кафедри харчових технологій і технологій

переробки продукції тваринництва

к.т.н. Гребельник О.П., к.т.н. Калініна Г.П.