ENG | УКР |

Позаклінічна практика студентів ФВМ з гігієни харчових продуктів

 

Згідно з планом позаклінічної практики 8 листопада проведено заняття зі студентами 4 курсу факультету ветеринарної медицини в умовах ставків ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» з теми «Ветеринарно-санітарна експертиза прісноводної риби».

  

Під час практичного заняття студенти ознайомилися з питаннями технології та гігієни вирощування риби, процесів її вилову та визначення показників якості.

Головний рибовод Синявський Петро В’ячеславович та директор ПрАТ «Білоцерківсільрибгосп» Печонкін Анатолій Олександрович поділилися практичним досвідом щодо питань вирощування прісноводної риби.

 

Джміль В.І., доцент кафедри ветсанекспертизи, гігієни продуктів тваринництва та патанатомії імені Й.С. Загаєвського