ENG | УКР |

Удосконалюємо технологію ковбасних виробів

 

Ми, магістранти, пишаємося тим, що навчаємось на кафедрі «Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва». Адже саме тут на лабораторно-практичних заняттях з дисципліни «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» під керівництвом доцента Калініної Галини Петрівни, яка знається на своїй справі, ми змогли проявити свої знання і неабияку креативність.

Нашим завданням було розробити удосконалену технологію продуктів збагаченого складу, а саме, ковбасних виробів та продуктів на основі сиру кисломолочного.

Завдяки знанням та нашій винахідливості, ми змогли не лише розробити удосконалену технологію ковбасних виробів збагаченого складу, а також правильно провести оцінку якості та дегустаційний аналіз виробленої нами продукції.

Ми на практиці оволоділи технологією варених і запечених ковбас, провели всі необхідні дослідження якості сировини і готових виробів.Причому  так захопилися роботою, що результат перевершив наші сподівання! А ще в 9-му корпусі всі хотіли покуштувати наші продукти, ну просто слинки котилися...

Смакували всі! Отож від нашої продукції залишилися лише протоколи роботи і фото на згадку. Щодо узагальнення, то ми, магістранти, радимо споживати продукцію, вироблену власноруч, – це дуже безпечно, корисно і смачно!

 

Магістранти 2-го року навчання, 1-а група, БТФ