Склад Групи зі змісту та якості освіти біолого-технологічного факультету
Білоцерківського НАУ на 2024–2025 навчальний рік
1. Ластовська І.О. – керівник групи, декан біолого-технологічного факультету, гарант ОПП за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, канд. с.-г. наук, доцент;
2. Мерзлов С.В. – гарант ОПП за спеціальністю 162 Біотехнологія та біоінженерія, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, професор кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, д-р с.-г. наук, професор;
3. Ставецька Р.В. – гарант ОПП за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, другого (магістерського) рівня вищої освіти, завідувач кафедри генетики, розведення та селекції тварин, д-р с.-г. наук, професор;
4. Соболєв О.І. – гарант ОНП за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, третього (освітньонаукового) рівня вищої освіти, професор кафедри технології виробництва продукції птахівництва та свинарства, д-р с.-г. наук, професор;
5. Гребельник О.П. – гарант ОПП за спеціальністю 181 Харчові технології, другого (магістерського) рівня вищої освіти, доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, канд. техн. наук, доцент;
6. Калініна Г.П. – гарант ОПП за спеціальністю 181 Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, завідувач кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, канд. техн. наук, доцент;
7. Малина В.В. – доцент кафедри гігієни тварин та основ санітарії, канд. вет. наук, доцент (секретар групи зі змісту та якості освіти);
8. Чернюк С.В. – доцент кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів, канд. с.-г. наук, доцент;
9. Маршалок В.А. – генеральний директор, «Маршал Трейд Груп», канд. с.-г. наук;
10. Власенко О.Г. – головний технолог, ТОВ «Селекційний центр свинарства»;
11. Зайцева А.Ю. – директор ТОВ НВП «Глобинський м'ясомолочний комплекс», канд. с.-г. наук.
12. Надточій П.В. – аспірант другого року навчання за освітньонауковою програмою 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
13. Жук О.С. – здобувач вищої освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва;
14. Романюк А.О. – здобувач вищої освіти 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заспеціальністю 181 Харчові технології;
15. Головко З.С.– здобувач вищої освіти 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнологія та біоінженерія.