Формування майбутніх фахівців на заняттях наукового гуртка «Технолог з переробки продукції тваринництва»

 

Майбутні технологи з виробництва та переробки продукції тваринництва розширюють свої знання на засіданнях наукового гуртка «Технолог з переробки продукції тваринництва».

На заняттях студенти обговорюють теоретичні та практичні основи особливостей технологій переробної промисловості.

9листопада було проведене засідання на тему «Особливості технології ферментованих молочних напоїв». Студенти детально вивчили механізми протікання процесів ферментації, а потім на практиці закріпили знання, виготовивши кисломолочні напої.

Запрошуємо на заняття гуртка «Технолог з переробки продукції тваринництва» – кожного четверга ІІ тижня.

 

Керівник гуртка, доц. Гребельник О.П.