Інформаційно-практичне заняття для студентів спеціальності «Харчові технології»: «Підбір літератури за темою з допомогою електронних ресурсів бібліотеки»

 

Сучасну вузівську бібліотеку неможливо уявити без інтернету та комп’ютерних технологій. Головна місія бібліотеки – задовольняти інформаційні потреби користувачів. Але це не означає, що достатньо наповнити бібліотеку технологіями і чекати, поки читачі самі прийдуть. Потрібно активно пропонувати свої послуги та вдосконалювати сервіси.

Пропагуючи інтернет-ресурси студентам, бібліотека БНАУ співпрацює з викладачами університету. Так 23 травня спільно з доцентом кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів Надточій В.М. було проведено інформаційно-практичне заняття для студентів 3-го курсу БТФ спеціальності «Харчові технології» «Підбір літератури за темою з допомогою електронних ресурсів бібліотеки». Зав. відділом №3 бібліотеки Стрельченко Т.П. презентувала студентам власні електронні ресурси: електронний каталог бібліотеки та інституційний репозитарій. Для підбору потрібної інформації рекомендувались відкриті пошукові бази: Goog академія, Наукова періодика України, Web of sciense та інші.