- Відходи тваринництва та їх переробка
- Основи холодильних технологій
- Технологія органічних харчових продуктів
- Основи кріогенних та сушильних технологій
- Технологія продуктів забою
- Технологія забою тварин
- Технологія харчових екопродуктів
- Добавки та інгредієнти в харчових продуктах
- Технохімічний контроль харчових продуктів
- Вступ у спеціальність
- Стандартизація, сертифікація і метрологія
- Експертиза та інгредієнти харчових продуктів
- Безпека харчових продуктів
- Сенсорний аналіз харчових продуктів
- Біотехнологія харчових продуктів
- Технологічне обладнання переробних підприємств з основами кріоконсервації
- Основи товарознавства
- Проектування та впровадження новітніх технологій
- Технологічне обладнання харчових виробництв
- Харчова хімія
- Виробнича логістика
- Технохімічний контроль харчових продуктів
- Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
- Стандартизація продуктів тваринництва
- Безпека товарів і довкілля