ENG | УКР |

Дисципліни | Кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

 

  1. Відходи тваринництва та їх переробка
  2. Основи холодильних технологій
  3. Технологія органічних харчових продуктів
  4. Основи кріогенних та сушильних технологій
  5. Технологія продуктів забою
  6. Технологія забою тварин
  7. Технологія харчових екопродуктів
  8. Добавки та інгредієнти в харчових продуктах
  9. Технохімічний контроль харчових продуктів
  10. Вступ у спеціальність
  11. Стандартизація, сертифікація і метрологія
  12. Експертиза та інгредієнти харчових продуктів
  13. Безпека харчових продуктів
  14. Сенсорний аналіз харчових продуктів
  15. Біотехнологія харчових продуктів
  16. Технологічне обладнання переробних підприємств з основами кріоконсервації
  17. Основи товарознавства
  18. Проектування та впровадження новітніх технологій
  19. Технологічне обладнання харчових виробництв
  20. Харчова хімія
  21. Виробнича логістика
  22. Технохімічний контроль харчових продуктів
  23. Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
  24. Стандартизація продуктів тваринництва
  25. Безпека товарів і довкілля