ENG | УКР |

Дисципліни | Кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

 
Дисципліни, які викладаються на кафедрі
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
 
  1. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
  2. Екоосвіта та просвітництво
  3. Технологія переробки продукції тваринництва
  4. Біологія продуктивності с-г тварин
  5. Теоретичні основи технологій харчових виробництв
  6. Науково-дослідна робота студентів
  7. Інженерна графіка
  8. Технологія пакування харчових продуктів
  9. Матеріалознавство
  10. Прикладна механіка
  11. Загальна технологія харчових продуктів
  12. Екотрофологія
  13. Технологія молока та молочних продуктів
  14. Технологія м'яса та м'ясних продуктів
  15. Технологія безалкогольних напоїв
  16. Технологічні розрахунки
  17. Екологізація харчового виробництва
  18. Технологія продуктів функціонального призначення
  19. Методологія та організація наукових досліджень
  20. Інноваційні технології харчових виробництв
  21. Сталий розвиток підприємств харчової галузі
  22. Інтелектуальна та промислова власність
  23. Оптимізація технологій харчової галузі
  24. Біологія продуцентів
  25. Біологія клітин
  26. Біоінженерія
  27. Нормативне забезпечення біотехнологічних
  28. Основи молекулярної біології
  29. Біобезпека в біотехнологіях
  30. ДНК технології в тваринництві
  31. Методологія біотехнологічних досліджень
  32. Нанотехнології в біотехнології
  33. Біопаливо в Україні та світі
  34. Біотехнологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва.
  35. Екологічна біотехнологія та біоенергетика у тваринництві