ENG | УКР |

Дисципліни | Кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

 
Дисципліни, які викладаються на кафедрі
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
 
  1. Вступ до фаху
  2. Технологія молока та молочних продуктів
  3. Технологія м'яса та м’ясних продуктів
  4. Оптимізація виробничих процесів і енергоресурсозберігаючі технології
  5. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
  6. Технологія продуктів функціонального призначення»
  7. Біотехнологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва
  8. Біологія продуктивності с-г тварин
  9. Основи наукових досліджень
  10. Екотрофологія
  11. Екологізація харчових виробництв
  12. Екоосвіта і просвітництво
  13. Технологія переробки продукції тваринництва
  14. Загальна технологія харчових продуктів
  15. Теоретичні основи технологій харчових виробництв
  16. Нарисна геометрія
  17. Інженерна графіка
  18. Прикладна механіка
  19. Технічна механіка
  20. Технологічні розрахунки в переробній галузі
  21. Матеріалознавство
  22. Інтелектуальна та промислова власність
  23. Науково-дослідна робота студентів
  24. Методологія та організація наукових досліджень
  25. Технологія продуктів функціонального призначення
  26. Сталий розвиток підприємства харчової галузі
  27. Молекулярно-генетичні методи досліджень