Дисципліни, які викладаються на кафедрі
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
-
Вступ до фаху
-
Технологія молока та молочних продуктів
-
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
-
Оптимізація виробничих процесів і енергоресурсозберігаючі технології
-
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
-
Технологія продуктів функціонального призначення»
-
Біотехнологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва
-
Біологія продуктивності с-г тварин
-
Основи наукових досліджень
-
Екотрофологія
-
Екологізація харчових виробництв
-
Екоосвіта і просвітництво
-
Технологія переробки продукції тваринництва
-
Загальна технологія харчових продуктів
-
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
-
Нарисна геометрія
-
Інженерна графіка
-
Прикладна механіка
-
Технічна механіка
-
Технологічні розрахунки в переробній галузі
-
Матеріалознавство
-
Інтелектуальна та промислова власність
-
Науково-дослідна робота студентів
-
Методологія та організація наукових досліджень
-
Технологія продуктів функціонального призначення
-
Сталий розвиток підприємства харчової галузі
-
Молекулярно-генетичні методи досліджень