Дистанційне навчання з безпечності та якості продуктів тваринництва і кормів на ФВМ в умовах карантину

 

Під час дистанційного навчання в умовах карантину викладачі кафедри ветсанекспертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії ФВМ Білоцерківського НАУ використовують різні методи комунікації: спілкування телефоном, у Viber, Facebook, Zoom та платформу Moodle. 

Так,  6 травня завідувач кафедри, професор Лясота В.П. провів нам, студентам 1 групи 2СПМ курсу ФВМ практичне заняття для за темою: «Оцінка якості та критерії свіжості м’яса різних видів тварин.

Ми взяли активну участь в обговоренні питань за даною темою та отримали консультації щодо підготовки до наступного заняття.

Яніна Коцуба, староста групи