ENG | УКР |

Гостьова лекція для студентів біолого-технологічного факультету "Сучасні тенденції харчової галузі: від теорії до практики"

 

7 травня відбулась гостьова лекція для студентів біолого-технологічного факультету "Сучасні тенденції харчової галузі: від теорії до практики" від головного технолога ПП "ГАЛАФРУТ" Ольги Наумової.

Студенти отримали можливість почути не лише про тенденції технології, але й про виклики і перспективи, що сьогодні постають перед сучасними технологами харчової промисловості: про їх проблеми, задачі, запити.

Пані Ольга, закохана у свою справу, просто, точно і ясно відповіла на всі питання студентів щодо їх майбутньої професії.

Ну і як же без дегустації! Продукція ПП "ГАЛАФРУТ" дуже різноманітна, смачна і (головне!) натуральна. Кожен знайшов собі улюблений смак!

Найкраще в таких зустрічах зі стейкходлерами, як відмітила в/о декана БТФ Ірина Ластовська – практичний досвід, яким вони щедро діляться зі студентами.