ENG | УКР |

Навчально-методичне забезпечення | Кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів

 

Методичні рекомендації:

1. Технологічне обладнання харчових виробництв: методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти біолого-технологічного факультету за спеціальністю 181 «Харчові технології», бакалаврський рівень вищої освіти. Укладачі: Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій., Н.В. Роль, Г.В. Мерзлова. Біла Церква: БНАУ, 2021. 23 с.

2. Методичні вказівки та робочий зошит з «Біотехнології харчових продуктів» для практичної і самостійної роботи для студентів біолого-технологічного факультету: освітній рівень 181 «Харчові технології». Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, С.В. Чернюк, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, В.Ю. Білий. Біла Церква, 2021. 35 с.

3. Біотехнологія харчових продуктів: методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти біолого-технологічного факультету за спеціальністю 181 «Харчові технології», бакалаврський рівень вищої освіти. Укладачі: Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, С.В. Чернюк, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, В.Ю. Білий. Біла Церква: БНАУ, 2021. 21 с.

4. Методичні рекомендації до написання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти галузі знань  18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти кваліфікації – бакалавр з харчових технологій. Укладачі: Шурчкова Ю.О., Калініна Г.П., Мерзлова Г.В. Біла Церква, 2021, 30 с.

5. Методичні рекомендації до написання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» кваліфікації магістр з харчових технологій / С.В. Мерзлов, Ю.О. Шурчкова, Г.П. Калініна, О.П. Гребельник, С.А. Наріжний, Г.В. Мерзлова, В.М. Надточій, Н.В. Роль, Н.М. Федорук / За ред. доц. Ю.О. Шурчкової. Біла Церква, 2021, 24с.

6. Методичні вказівки та робочий зошит з «Сенсорного аналізу  харчових продуктів» для практичної і самостійної роботи для студентів біолого-технологічного факультету: освітній рівень 181 «Харчові технології». Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, С.В. Чернюк, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, Роль Н.В., Білий В.Ю. Біла Церква, 2021. 64 с.

7. Методичні вказівки та робочий зошит з «Безпеки харчових продуктів» для практичної і самостійної роботи для студентів біолого-технологічного факультету: освітній рівень 181 «Харчові технології». Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, С.В. Чернюк, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, Роль Н.В., Білий В.Ю. Біла Церква, 2021. 41 с.

8. Методичні вказівки та робочий зошит з «Технології продуктів забою» для практичної і самостійної роботи для студентів біолого-технологічного факультету: освітній рівень 181 «Харчові технології». Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, С.В. Чернюк, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, Роль Н.В., Білий В.Ю. Біла Церква, 2021. 70 с.

9. Стандартизація продукції тваринництва: Методичні вказівки та робочий зошит до виконання практичної та самостійної роботи студентів та викладачів біолого-технологічного факультету зі спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” / С.В. Мерзлов, Г.В. Мерзлова, С.В. Чернюк, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, Н.В. Роль, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, В.Ю. Білий, – Біла Церква, 2021.– 74 с.

10. Технологія отримання та контроль якості сировини переробної промисловості: Методичні вказівки та робочий зошит до виконання практичної та самостійної роботи студентів та викладачів біолого-технологічного факультету зі спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” / С.В. Чернюк, Г.В. Мерзлова, Ю.О. Шурчкова, В.М. Надточій, А.Д. Качан, В.М. Недашківський, Н.В. Роль, А.Д. Цебро, Н.В. Недашківська, В.Ю. Білий – Біла Церква, 2021.– 57 с.

11. Вступ у спеціальність: Методичні вказівки та робочий зошит до виконання практичної та самостійної роботи студентів та викладачів біолого-технологічного факультету зі спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” / С.В. Чернюк, В.С. Бомко, О.А. Кузьменко, – Біла Церква, 2021.– 50 с.