ENG | УКР |

Навчально-методичне забезпечення | Кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

  1. Стратегія сталого розвитку: Європейські горизонти [Електронний ресурс]: Підручник / І.Л. Якименко, Л.П. Петрашко, Т.М. Димань, О.М. Салавор, Є.Б. Шаповалов, М.А. Галабурда, О.В Ничик, О.В. Мартинюк. – К.: НУХТ, 2022. – 337 с. https://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7343

  2. Димань Т.М., Гриневич Н.Є., Мазур Т.Г. Безпека харчових гідробіонтів: Підручник; наук. ред. Т.М. Димань. – Київ: ВЦ «Академія», 2022. – 256 с.

  3. Харчові технології: посібник до лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.В. Мерзлов, Н.М. Ломова, С.А. Наріжний, О.О. Сніжко. – Біла Церква, 2016. – 449 с.

  4. Екотрофологія .Основи екологічного безпечного харчування: навч. посіб. / Т.М. Димань, М.М. Барановський, Г.О. Білявський та ін. за наук. ред. Т.М. Димань. К.: Лібра, 2006.– 304 с.

  5. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу „Екотрофологія” здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур. Біла Церква, 2021.75 с.

  6. Загоруй Л.П. Методичні вказівки для практичної та самостійної роботи з дисципліни: «Методологія та організація наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» / Л.П. Загоруй, Г.П. Калініна, О.П. Гребельник, Н.М. Федорук, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква: БНАУ, 2022. – 45 с.

  7. Король-Безпала Л.П. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» / Л.П. Король-Безпала, Г.П. Калініна, С.В. Мерзлов, О.П. Гребельник, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, С.А. Наріжний. Біла Церква, 2022. 25 с.

  8. Федорук Н.М. Технологія переробки продукції тваринництва: Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи за темою «Технологічні розрахунки у м’ясній промисловості» для студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітнього рівня «Бакалавр»/ Н.М. Федорук, С.В. Мерзлов, О.П. Гребельник, Г.П. Калініна, В.М. Надточій. С.А. Наріжний. Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – БілаЦерква, 2024. – 25с.

  9. Федорук Н.М. Матеріалознавство: Методичнів казівки до виконання самостійної роботи по темі «Конструкційні матеріали» для студентів біолого-технологічного факультету денної та заочної форм навчання спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього рівня «Бакалавр» / Н.М. Федорук, С.В. Мерзлов, О.П. Гребельник, Г.П. Калініна, В.М. Надточій, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2024. – 15 с.

  10. Технологічні розрахунки в молокопереробній галузі: Робочий зошит для виконання практичних та індивідуальних завдань з дисципліни «Технологічні розрахунки» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»/ О.П. Гребельник, С.В. Мерзлов, Г.П. Калініна, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала – Біла Церква, 2023. –46 с.

  11. Гребельник О.П. Технологічні розрахунки в переробній галузі: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Технологічні розрахунки в переробній галузі» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»  освітнього рівня «Бакалавр» / О.П. Гребельник, С.В. Мерзлов, Г.П. Калініна, В.М. Надточій, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй. – Біла Церква, 2019. – 47 с

  12. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Інженерна графіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». / О.П. Гребельник, С.В. Мерзлов, Г.П. Калініна, В.М. Надточій, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2021 – 38 с.

  13. Методичні вказівки до виконання індивідуальних робіт з дисципліни «Інженерна графіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології»./ О.П. Гребельник, С.В. Мерзлов, Г.П. Калініна, В.М. Надточій, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2021 – 24 с.

  14. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Інженерна графіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології». / О.П. Гребельник, С.В. Мерзлов, Г.П. Калініна, В.М. Надточій, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2021 – 52 с.

  15. Мерзлов С.В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Біла Церква. – 25с.

  16. Наріжний С.А. Теоретичні основи  технології харчових виробництв: Методичні вказівки для лабораторно-практичних занять в умовах ННДЦ та в аудиторії студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчального процесу / С.А. Наріжний. -  Біла Церква, 2014. – 79 с.

  17. Калініна Г.П. Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки до виконання практичної та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) освітнього рівня / Г.П. Калініна, О.П. Гребельник, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2023. – 32 с

  18. Калініна Г.П. Технологія м’яса і м’ясних продуктів. Методичні вказівки до виконання практичної та самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) освітнього рівня / Г.П. Калініна, О.П. Гребельник, Н.М. Федорук, Л.П. Загоруй, Л.П. Король-Безпала. – Біла Церква, 2023. – 30 с.