ENG | УКР |

Навчально-методичне забезпечення | Кафедри технології виробництва продукції птахівництва та свинарства

 

Навчальні посібники

1. Птахівництво (терміни та визначення) Навчально-методичний посібник для забезпечення самостійної роботи студентів очної та заочної форм навчання з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва»/ П.М. Каркач, В.І. Бесулін, Ю.О. Машкін та інш. – Біла Церква, 2015. – 52 с.

2. Теоретичні та практичні аспекти інноваційних технологій у свинарстві.  Посібник розрахований на науковців,  студентів-технологів вищих навчальних закладів і факультетів, спеціалістів аграрних підприємств /В.Ф.  Фесенко, П.М. Каркач, Ю.А. Опенько, П.І.Кузьменко, Ю.О. Машкін – Біла Церква, 2020 – 143 с.

3. Птахівництво. Галузевий переклад: навчальний посібник для студентів денної та заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 – Філологія (переклад), ОП Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська; спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів / П.М. Каркач, І.С. Синельникова, І.С. Машкін, О.П. Цвид-Гром. – Біла Церква: БНАУ, 2022. –  171 с.

4. 40 кросвордів з птахівництва (терміни та визначення): Навчальний посібник  для забезпечення самостійної роботи студентів очної та заочної форм навчання  (спеціальність 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», ОС «Бакалавр», дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва»./ П.М. Каркач,  Ю.О. Машкін, В.Ф. Фесенко. – Біла Церква, 2022. –  92 с.

5. Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві: навчальний посібник / О.І. Соболєв, В.М. Недашків-ський, Р.А. Петришак, С.В. Соболєва, О.Й. Петришак, В.А. Ліскович, П.І. Кузьменко; за редакцією О.І. Соболєва. Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2022. – 256 с.

6. Практичні аспекти біології сільськогосподарської птиці: Навчальний посібник для забезпечення самостійної роботи студентів очної та заочної форм навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» та магістр з дисципліни «Біологія сільськогосподарської птиці»/ П.М. Каркач, Ю.О. Машкін, В.Ф. Фесенко. – Біла Церква, 2023. – 170 с.

7.  Стрес у птахівництві та потенційні стратегії полегшення його наслідків. Монографія  для забезпечення самостійної роботи студентів очної та заочної форм навчання за спеціальністю 204  «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр з дисципліни  «Технологія виробництва та переробки продукції птахівництва» / П.М.  Каркач – Біла Церква, 2024. – 73 с.

8.  Інкубація  яєць  з  основами  ембріології  сільськогосподарської  птиці: Навчальний посібник для забезпечення очної та заочної форм навчання студентів за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» освітніх  ступенів бакалавр з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» та магістр з дисципліни «Інкубація яєць сільськогосподарської птиці» / П.М. Каркач, Ю.О. Машкін - Біла Церква, 2024. – 207 с.

      

Методичні вказівки і робочі зошити

1. Тестові завдання  для проведення екзаменаційної оцінки знань  студентами очної і  заочної форми навчання з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» підготовки фахівців напрямку підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня 6.130200 – бакалавр. Спеціальність: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / П.М. Каркач,  В.І. Бесулін, С.Г. Фоменко та інш. – Біла Церква, 2013. – 77 с.

2.  Методичні вказівки і робочий зошит для практичних і самостійних занять студентів очної і заочної форми навчання з дисципліни «Біологія сільськогосподарської птиці» підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня 204 – магістр спеціальність: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Опенько Ю.А, Каркач П.М., Соболєв О.І. Бількевич В.В. , Фесенко В.Ф., Кузьменко П.І., Машкін Ю.О. – Біла Церква,   2019  –  40 с.  

3.  Методичні рекомендації і робочий зошит для виконання практичних та самостійних занять з дисципліни «Інкубація яєць сільськогосподарської птиці з основами ембріології»  здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» / П.М Каркач, О.І. Соболев,  Ю.О. Машкін, В.Ф. Фесенко, П.І. Кузьменко, В.В. Бількевич, Ю.А. Опенько, М.М. Костюк, – Біла Церква, 2020. – 44 с. 

4. Методичні вказівки до самостійної роботи із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» /Фесенко В.Ф., Кузьменко П.І., Каркач П.М., Соболев О.І.,   Машкін Ю.О., Бількевич В.В.  – Біла Церква, 2021. –  98 с.

5. Методичні вказівки  і робочий зошит для практичних, самостійних занять та виконання курсових робіт студентами очної і заочної форми навчання з дисципліни  «Інноваційні технології виробництва продукції птахівництва» підготовки фахівців напрямку підготовки ОКР «Магістр»  за спеціальністю  204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»/ П.М. Каркач, О.І. Соболєв,  Ю.О. Машкін,  В.Ф. Фесенко – Біла Церква, 2022  –  40 с.  

6. Методичні вказівки  і робочий зошит для лабораторно-практичних занять  студентами очної і заочної форми навчання з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» підготовки фахівців напрямку підготовки освітньо-кваліфіка-ційного рівня  – бакалавр за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»/ П.М. Каркач, О.І. Соболєв,  В.Ф. Фесенко,    П.І. Кузьменко, Машкін Ю.О., Бількевич В.В.  – Біла Церква, 2023. – 106 с.

7. Методичні рекомендації і робочий зошит для виконання практичних занять з дисципліни «Інноваційні  технології виробництва продукції свинарства»   здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня   спеціальності: 204- «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Фесенко В.Ф.,  Каркач П.М., Засуха Ю.В. Соболев О.І., Машкін Ю.О., Кузьменко П.І.  – Біла Церква, 2023. –  58 с.

8. Методичні вказівки і робочий зошит для практичних занять студентів очної і заочної форми навчання з дисципліни «Лабораторний практикум у тваринництві» підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня – бакалавр за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Бількевич В.В., Каркач П.М., Засуха Ю.В., Фесенко В.Ф., Машкін Ю.О. – Біла Церква, 2023 -  42 с.

9. Методичні вказівки для практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції аквакультури» бакалаврського рівня  спеціальності: 204 – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Соболєв О.І. – Біла Церква, 2023. – 31 с.

10. Методичні вказівки для практичних занять з навчальної дисципліни «Промислове рибництво» з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції аквакультури» бакалаврського рівня  спеціальності: 204 – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / О. І. Соболєв,  Ю. В. Засуха, П. М. Каркач, П. І. Кузьменко, Ю. О Машкін. В.Ф. Фесенко – Біла Церква, 2024. – 60 с.

11. Методичні вказівки для практичних занять з навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» другого (магістерського) рівня спеціальності: 204 – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» / Соболєв О.І., Соболєва С.В. – Біла Церква. – 2024 – 91 с.