Працюємо з майбутніми абітурієнтами

 

«Що чекає попереду, про те поміркуй.

Мету обравши благую, до неї прямуй».

Фірдуосі,персько-таджицький поет

 

Перед кожним випускником школи постає проблема: «Ким бути?» і важливо вирішити її правильно, з урахуванням своїх інтересів, схильностей і потреб ринку праці у тих або інших фахівцях, щоб не виявитися «дипломованим» безробітним. Тому співробітники кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва біолого-технологічного факультету, доценти Гребельник О.П., Калініна Г.П., Надточій В.М., ст. лаб. Гудзікевич Г.М., зустрілися з випускниками загальноосвітніх шкіл міст Біла Церква і Тараща та Таращанського і Білоцерківського районів, яким розповіли про наше історичне місто та про університет, який входить у трійку найстаріших закладів освіти України. Також ознайомили учнівську молодь зі спеціальностями, за якими ведеться підготовка студентів, зокрема за напрямом «Харчові технології». Школярі прослухали інформацію про перспективи працевлаштування випускників, про організацію та проведення в університеті Ярмарків професій, Днів кар’єри та зустрічей із роботодавцями. Співробітники наголосили на тому, що для формування високої професійної майстерності майбутніх фахівців в нашому університеті створена практична база, де студенти проходять навчальну та виробничу практики.

Майбутні абітурієнти виявили великий інтерес до перспектив пропонованого напряму підготовки та можливості працевлаштування на харчових підприємствах. Також із зацікавленістю школяри прослухали інформацію про дозвілля студентів – спортивні та творчі секції. Робота з випускниками пройшла в дружній невимушеній атмосфері.

Надточій В.М., доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва