Практичне заняття в умовах ТОВ «Шамраївський цукор»
27 жовтня здобувачі 1-го курсу освітньої-програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності «Підприємництво та торгівля» разом з асистентом кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Василенко О.І. відвідали ТОВ «Шамраївський цукор». Практичне заняття в умовах виробництва з дисципліни «Вступ до спеціальності» згідно теми робочої програми «Професійна діяльність як процес управління» мало екскурсійний характер та передбачало розгляд таких питань:
-
принципи організації цукрового бізнесу, сучасні виклики та тренди;
-
особливості технологічного процесу виробництва цукру;
-
зміни у процесах сертифікації цукрової продукції;
-
контроль якості на всіх етапах виробництва;
-
моніторинг готової та незавершеної продукції в лабораторіях підприємства: сировинній (аналіз цукристості та ступеню забрудненості), ТЕЦ (водопідготовка і електроенергія), виробничій;
-
фасування готової продукції.
Щиро дякуємо директору ТОВ «Шамраївський цукор» Дворцову Андрію Олександровичу за надану можливість та головному технологу Калініченко Світлані Василівні за цікаву навчальну екскурсію. Саме заняття в умовах виробництва дозволяють студентам вже з 1-го курсу мати загальне уявлення про підприємництво, розуміти складність виробничих процесів та потребу в необхідних знаннях.