ENG | УКР |

Завершені наукові розробки | Кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва

  1. «Теоретичне і практичне обґрунтування розробки біотехнологій утилізації рослинних і тваринних відходів молочних ферм та комплексів».
  2. «Теоретичне і практичне обґрунтування біотехнології біодеструкторів та їх застосування для підвищення конверсії корму у молочному скотарстві».
  3. «Біотехнологія культивування  Spirulina  platensis  за використання сироватки молока та застосування біомаси водорості у перепелівництві».
  4. «Стабілізація заквасок для кисломолочних продуктів».
  5. «Теоретичне та практичне обґрунтування розробки біотехнологій іммобілізації клітин заквасок для кисломолочних напоїв»
  6. «Удосконалення біотехнології вирощування личинок Chironomus та використання їх у рибництві»
  7. «Оптимізація  біотехнології підготовки субстрату для вермикультури та встановлення  ефективності її застосування в годівлі курчат – бройлерів»
  8. «Біотехнологія одержання білково-мінеральної біомаси вермикультури та її використання  за вирощування Cherax Quadricarinatus».
  9. «Поліморфізм мітохондріальної та Y-хромосомної ДНК свині».
  10. «Методологічне обґрунтування маркер-асоційованої селекції в свинарстві України». 
  11. «Методологія молекулярно-генетичного оцінювання сільськогосподарської продукції.
  12. «Біотехнологія одержання біомаси вермикультури збагаченої Йодом та її застосування за вирощування курчат-бройлерів».
  13. «Вплив різних рівнів протеїну і лізину на продуктивність та обмін речовин у страусів африканських»
  14. «Біотехнологія одержання та використання пробіотиків з наночастинками селену та діоксиду церію у птахівництві»