Безпека харчування, екотрофологія, вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.
У науковому доробку понад 80 друкованих праць, у тому числі 5 патентів України, 1 монографія. Брала участь у розробленні 2 державних стандартів, гармонізованих з міжнародними у галузі харчового виробництва.
Ідентифікація науковця: orcid.org 0000-0002-6428-1476
Автор понад 100 друкованих праць, 1 посібник, в тому числі 12 патентів України.
«Технологія продуктів з комбінованим складом сировини».
Автор понад 70 друкованих праць, 1 посібник, у тому числі 5 патентів України.
«Інноваційні технології м’ясних, молочних та рибних продуктів».
Має понад 100 друкованих праць, в тому числі 10 патентів України.
Посилання на Google Scholar: https://u.to/K0efGw
«Удосконалення існуючих та розробка нових молочних продуктів функціонального призначення»
Має понад 100 друкованих праць, в тому числі 8 патентів України.
Теоретичне і практичне обґрунтування біотехнології одержання і застосування стабілізованих біологічних заквасок за технології сирокопчених ковбас.
Має понад 50 друкованих праць, в тому числі 3 патенти України.
Ідентифікація науковця: orcid.org / 0000-0003-0509-4627
"Удосконалення технологій переробки продукції тваринництва та вторинної сировини".
У науковому доробку понад 25 друкованих праць, у тому числі 1 патент України.
Дослідження способів стабілізації бактерій для молочно-кислих продуктів.
Автор понад 13 друкованих праць, у тому числі 1 патент України.
Посилання Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk
Ідентифікація науковця: orcid/org/0000-0002-0598-0090
Корпоративна електронна пошта: inna.osipenko@btsau.edu.ua
Використання біотехнологічних препаратів в годівлі тварин та птиці.
Автор понад 7 друкованих праць.
Посилання Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/scholar?hl=uk&as_sdt=0%2C5&q
Ідентифікація науковця: orcid/org/0009-0000-3935-3207