![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/kalinina_halina.jpg?itok=zmhnyX2e)
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/dyman_0.jpg?itok=NmMKjhXX)
Ідентифікація науковця: orcid.org 0000-0002-6428-1476
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/1111.jpg?itok=d7T9NPkc)
Автор понад 100 друкованих праць, 1 посібник, в тому числі 12 патентів України.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/narigniu_sergiy.jpg?itok=fUFOdriZ)
«Технологія продуктів з комбінованим складом сировини».
Автор понад 70 друкованих праць, 1 посібник, у тому числі 5 патентів України.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/lomova.jpg?itok=o5gyNy_j)
«Інноваційні технології м’ясних, молочних та рибних продуктів».
Має понад 100 друкованих праць, в тому числі 10 патентів України.
Посилання на Google Scholar: https://u.to/K0efGw
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/grebelnik_oksana.jpg?itok=Wfq8ffFj)
«Удосконалення існуючих та розробка нових молочних продуктів функціонального призначення»
Має понад 100 друкованих праць, в тому числі 8 патентів України.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/chagarovskiy_vadim.jpg?itok=wTIxEDUr)
«Удосконалення технології молочних продуктів»
Має понад 170 друкованих праць, в тому числі 16 патентів України.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/fotka15.12.17.jpg?itok=NjeDL7cB)
Теоретичне і практичне обґрунтування біотехнології одержання і застосування стабілізованих біологічних заквасок за технології сирокопчених ковбас.
Має понад 50 друкованих праць, в тому числі 3 патенти України.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/cehmistrenko_s.jpg?itok=4Qdvaf3M)
Ідентифікація науковця: orcid.org / 0000-0003-0509-4627
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/zagorui.jpg?itok=Mgk8DpSv)
Безпека харчування, екотрофологія, вивчення ефективності застосування біоантиоксидантів у харчових жирах.
У науковому доробку понад 80 друкованих праць, у тому числі 5 патентів України, 1 монографія. Брала участь у розробленні 2 державних стандартів, гармонізованих з міжнародними у галузі харчового виробництва.
![](https://btsau.edu.ua/sites/default/files/styles/fotovykladacha/public/Faculties/foto_vykladachiv/korol_bezpala.jpg?itok=02rDhrnd)
"Удосконалення технологій переробки продукції тваринництва та вторинної сировини".
У науковому доробку понад 25 друкованих праць, у тому числі 1 патент України.