Дисципліни, які викладаються на кафедрі
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
-
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
-
Екоосвіта та просвітництво
-
Технологія переробки продукції тваринництва
-
Біологія продуктивності с-г тварин
-
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
-
Науково-дослідна робота студентів
-
Інженерна графіка
-
Технологія пакування харчових продуктів
-
Матеріалознавство
-
Прикладна механіка
-
Загальна технологія харчових продуктів
-
Екотрофологія
-
Технологія молока та молочних продуктів
-
Технологія м'яса та м'ясних продуктів
-
Технологія безалкогольних напоїв
-
Технологічні розрахунки
-
Екологізація харчового виробництва
-
Технологія продуктів функціонального призначення
-
Методологія та організація наукових досліджень
-
Інноваційні технології харчових виробництв
-
Сталий розвиток підприємств харчової галузі
-
Інтелектуальна та промислова власність
-
Оптимізація технологій харчової галузі
-
Біологія продуцентів
-
Біологія клітин
-
Біоінженерія
-
Нормативне забезпечення біотехнологічних
-
Основи молекулярної біології
-
Біобезпека в біотехнологіях
-
ДНК технології в тваринництві
-
Методологія біотехнологічних досліджень
-
Нанотехнології в біотехнології
-
Біопаливо в Україні та світі
-
Біотехнологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва.
-
Екологічна біотехнологія та біоенергетика у тваринництві