- Підрозділи
- Факультети
- Біолого-технологічний
- Кафедри біолого-технологічного факультету
- Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
- «Теоретичне і практичне обґрунтування розробки біотехнологій утилізації рослинних і тваринних відходів молочних ферм та комплексів».
- «Теоретичне і практичне обґрунтування біотехнології біодеструкторів та їх застосування для підвищення конверсії корму у молочному скотарстві».
- «Біотехнологія культивування Spirulina platensis за використання сироватки молока та застосування біомаси водорості у перепелівництві».
- «Стабілізація заквасок для кисломолочних продуктів».
- «Теоретичне та практичне обґрунтування розробки біотехнологій іммобілізації клітин заквасок для кисломолочних напоїв»
- «Удосконалення біотехнології вирощування личинок Chironomus та використання їх у рибництві»
- «Оптимізація біотехнології підготовки субстрату для вермикультури та встановлення ефективності її застосування в годівлі курчат – бройлерів»
- «Біотехнологія одержання білково-мінеральної біомаси вермикультури та її використання за вирощування Cherax Quadricarinatus».
- «Поліморфізм мітохондріальної та Y-хромосомної ДНК свині».
- «Методологічне обґрунтування маркер-асоційованої селекції в свинарстві України».
- «Методологія молекулярно-генетичного оцінювання сільськогосподарської продукції.
- «Біотехнологія одержання біомаси вермикультури збагаченої Йодом та її застосування за вирощування курчат-бройлерів».
- «Вплив різних рівнів протеїну і лізину на продуктивність та обмін речовин у страусів африканських»
- «Біотехнологія одержання та використання пробіотиків з наночастинками селену та діоксиду церію у птахівництві»